torstai 15. toukokuuta 2014

Alle kuukausi!

HEJ ei mulla taakaan oo varmaan mitään järkevää sanottavaa, tykkään latoo tänne nää parin viikon kuulumiset kun en oo täällä mitään maailmaa mullistavaa tehny taas kerran. Toukokuun vaihtuessa vaan on alkanu painaan kaikennäkönen lähtöstressi ja vika kuukausi koulussakin käynnissä.

Promkin on tän viikon lauantaina. Mekonhan mä ostin jo maaliskuun lopulla mutta saatanpa käydä sen vielä viime hetkillä vaihtamassa enkä ees kehtaa kertoo miksi :D toivotaan nyt että näyttäisin ihan järkevältä sitten lauantaina. Prom kengätkin mulla nyt on, oli aikasemminkin mutta arvatkaapas mitä mun tuurilla niille kävi.
 Oltiin just saatu ostettua korut ja prom kengät joku pari viikkoo sitten ja päätettiin iltamyöhään poiketa vielä yhdessä kaupassa. Tottakai jätettiin kaikki kamat autoon ja mentiin siihen kauppaan. Oltiin siel joku 30min ja kun oltiin takasin autossa niin tuntu ihan sika tyhjältä. Huomattiin et joku oli sitten käyny pöllimässä just ostetut kengät, hostäidin laukun ja hostsiskon lompakon. Kaikki oli otettu takapenkiltä mutta etupenkkiin tai takaluukkuun ei onneks oltu koskettu, mutta arvatkaa mikä paniikki iski kun hostsiskon passikin oli siel lompakos ja hostäidin lompakos kaikki avaimet. Taitaapa olla hyvä syy minkä takia auto ei ollukaa sitten vissiin ollukaa lukos vaik hostäiti sano et oli lukinnu sen sillee manuaalisesti ovenkahvastaa. Mut onneks hostsiskolla oli vara autonavaimet niin päästiin ees lähteen siitä parkkipaikalta sen jälkeen kun poliisi oli tullu tekee raportin.

Mutta ton jälkeen jotenki (taas kerran) tunsin itteni tosi tyhmäks, niin kun sillonkin kun mun puhelin pöllittiin, et tän ois helposti voinu välttää. Mutta kai tästäkin aina oppii et älä lähde autoltas ellet oo 100% varma et se on lukossa. Äläkä _ikinä_ jätä laukkua/lompakkoo autoon.

Mutta tästä shokista sitten selviydyttyä täyty vaan alkaa ettiin uusia kenkiä ja tilaileen kaiken maailman uusia kortteja ja passeja.... Turhaa stressiä näin promin alla :D mutta nyt kumminkin on kaikki hyvin ja kengät löytyy. Värjäsin hiuksetkin takasin vaaleeks kun meni hermo siihen ettei väri näyttäny oikeen miltään.

Spring showkin oli jo ja esitettiin siel dance 1- ryhmän kanssa Madonnan Material Girl-biisi. Oli tosi hauskaa tanssia siel lavalla vaik se kyl ärsyttää ku siin ryhmässä oli paljo sellasii jotka ei oikeesti ees välittäny ja mokaili paljon mut kai se sit loppujen lopuks meni hyvin.


Muuten koulussa pariin viikkoon ei olla (siis minä) tehty oikeen mitään. Soccerissa alotettiin kyl viikon EOC-koetauon jälkeen reenaan ja oon iha jumissa taas :D mut näin lähellä Suomeen tuloa voin kyl sanoo et voin vaa unelmoida mistään biitsikunnosta.... Amerikka teki tepposet ja sillee.
Alle kuukausi siis jäljellä ja nyt oon saanu jo liput Washington D.C. asti ja sieltä kahen päivän jälkeen ajetaan Nyciin mistä lähtee pitkä lento Lontoon kautta takas Helsinkiin ja sinne suoraa yöelämää kokeileen sit. Mitäköhän siitäki tulee...
mentiin viime lauantaina Hawaii teemaisiin juhliin ja varasin itelleni ton ihanan neon pinkin lein. I got leid 

kiipesin puuhun syömään jonottaessa
Sunnuntaina äitienpäivänä mentiin syömään Babe's Chickeniin, muuten ei oikein juhlistettu. Myöhässä hyvää äitienpäivää kaikille äideille!
Well people, see you soon kun postaan promista ens viikolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti