tiistai 27. toukokuuta 2014

Prom 2k14

Viime viikon lauantaina (17.5) oli kauan odotettu prom. Mitäkohän siltä odotin kun niin paljon ihmisiltä olin kuullut että se ei läheskään niinkuin Suomen "prom" eli wanhat.
Mulla oli ollu koko ton viikon stressi päällä että mistä löydän samalla viikolla vielä prom-mekon, mutta sekin hoitui. Kaksi päivää ennen tosin. Kengät oli löytynyt kanssa viikkoa ennen  eikä mulla silloin ollut mitään hajua millanen mekko mulla tulis olemaan mutta hopeeseen voi juhlakengissä melkein aina luottaa. Meikin koitin pitää hillittynä ja hiukset kiharsin.
Kaiken valmistautumisen jälkeen hostveli tuli hakeen mut ja Amalien ottaan niitä perinteisiä prom kuvia. Meillähän ei deittejä jostain syystä ollut, varmaan siks ettei kummallakaan ollut senioreita samoilla tunneilla ja koko promhan oli tarkotettu vaan senioreille. Silti saatiin hyvät kuvat kasaan läheisessä puistossa jonka bro valitsi ja osas ammattilaisena onneks opastaa minne joka raajan pitäs osottaa etten ihan tyhmältä näyttäis. Oli muuten sattunut hyvä aurinkoinen päiväkin meille niin kuvaillessa sai pyyhkiä hikeä naamalta. Oli tuskasen kuuma mutta tiesin et auringon laskiessa tulis tosi sopiva ilma.

Kuvien ottamisen jälkeen ootettiin hostäiti kotiin joka lähtis ajaan meitä Mansfieldiin, jossa siis koko prom pidettiin. Ajettiin noin tunti sinne ja kun päästiin paikalle niin oli vastassa hieno näky. Juhlapaikka näytti ihan kartanolta ja pihassa oli limusiineja ja kivoja autoja. Prom väki täällä siis panostaa ja käyttää rahaa. Sisälle päästyä kysyttiin lippuja ja sitten salin puolella näky enemmän prom teemaa. Teema oli Pariisi mut se oli toteutettu enemmän vaan pöytäkoristeissa. 

Kaiken tommosen alkusyömisen ja kun ihmisiä alko tuleen paikalle niin dj alko soittaan musiikkia. Aluks en viittiny ees mennä sinne kun meno oli viel vähän jähmeetä mut kun porukkaa tuli enemmän ja enemmän niin alko olee hauskempaakin. Tanssittin sit koko ilta siihen asti kun porukka rupes lähteen niiden after prom kohteisiin. Meillei ollu ollu minkäänlaisia suunnitelmia mikä oli pettymys mulle. Mut kun hostäiti haki meidät sieltä juhlapaikalta niin suunnattiin sit siitä hostveljen luo. Sen tyttöystävä ja sen pikkusisko sit vei meijät perus yöpalalle iHopiin. Siel oltii monta tuntia istumassa ja nauramassa mikä teki tost illasta kyllä onnistuneen. Kyl luulen et tuun ton illan muistaan tästä vuodesta yhtenä parhaana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti