sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Päivitystä

Oho, aika vierähtää helposti ohi kun ei pidä sitä silmällä.
Nyt on 119 päivää lasissa ja n. 180 jäljellä. Eli kohta puolessa välissä. Kuulemma uuden vuoden jälkeinen aika on sitä parasta, joten sitä odotellessa kun tää kokoaikanen koti-ikävä ja turhautuneisuus häviäis...:)
Mutta nyt voisin vähän kertoo mitä oon tehny viimesen kuukauden aikana. Syöny ihan liikaa ulkona, ja ravintoiloista mielenkiintosimman voisin mainita meinaan Dick's last resort. Tuo on siis semmonen ravintola mihi meet syömää pihviä tai kanaa tms. ja ne tarjoilijat on röyhkeitä asiakkaille ja jokainen saa henkilökohtaisen paperihatun, mis lukee jotai hauskaa susta. Oli kyl hauskaa ja saatii oikei hyvät hatut :D
Käytiin myös ekaa kertaa Dallasin keskustassa ihan kävellen ja oli tosi kaunista. Oltiin jossain puistossa missä oli monet puut jo jouluvaloissa ja siel oli paljo ihmisiä. En myöskään kyllästy niihin pilvenpiirtäjiin, vaikkei ne mitään ookaan verratuna New Yorkiin..
Vietettiin myös marraskuun lopussa kiitospäivää, jonka takia meillä oli viikon lomakin. Itse kiitospäivänä lähdettiin ajaan n. kolme tuntia itään, Louisianaan. Mentiin semmoseen pikku kylään, missä kuulemma itse Bonnie & Clyde teki jotain tappokeikkaa. En kyl muista tätä nyt ihan tarkkaan :D Mut joo mentiin tonne siis näkeen hostmaman sukulaisia ja syömään kiitospäivän ateriaa. Oli vähän erilaista kun kuvittelin, koska luulin et oltais kotosasti jonkun kotona mut se oliki joku kaupungintalon pikku sali. Oli kyl silti ihan ok. Ruoka suurimmaks osaks ei ollu mun mieleen, mutta saatto johtua siitä kun en ollu ennen maistanu niitä. Oli tietenkin kalkkuna, mac'n'cheeseä, höyrytettyjä vihanneksia, sweet potatoes, "hedelmäsalaattia" eli siis purkkihedelmiä jotka on sekotettu vaahtokarkkikermavaahtomössöks :D ja sitten tietty jälkkäriks sweet potato pie ja German chocolatecakea.
Ruoan jälkeen leikittiin jotain leikkejä ja oli kivaa. Oltiin tuolla noin kolme tuntia, jonka lähettiin ajaan taas kolme tuntia takas kotiin, koska haluttiin vielä päästä kokeen oikee Black Friday. Vielä Louisianassa kumminkin näin semmosen mitä Suomeenki ihmiset varmaan kaipailis. Meinaan drive-in alko. Siis eikös toi oo aika huoni yhdistelmä?:D ja sieltä sai siis ihan drinkkejäkin...
Noin puolenyön aikaan lähettiin siis shoppaileen ja mentiin Pohjois-Dallasiin päin koska siellä on niin paljon paremmat kun täällä etelässä. Piti mennä North parkiin, mutta siellä oli vaan Macy's auki (joka on siis vähän niinku Sokos tai Stockmann) niin lähettiin sitten Galleriaan. Se oli ihan jumalaton paratiisi! Tai siis ois varmaan jos kaikki kaupat ois ollu auki ja oisin miljonääri mut kumminkin. Aulassakin oli suihkuteltu jotai tuoksua mikä oli ah parasta. Ja kunnon luksusputiikit mut sit kummiski niitä munki lempikauppoja kuten Forever21, papaya ja american eagle. H&Mkin löyty kun sitä ei täällä ihme kyllä oo joka paikassa. Ja tää black friday kokemus oli ihan miellyttävä kun mitä luulin sen olevan. Mut siis kaikki hulluus ja ihmisten tallominenhan tapahtuu siis Walmartin tapasissa kaupoissa missä yksinhuoltajaäidit haluaa telkkareita. Tai siis näin oon kuullu. Mut hyvin selvisin shoppailusta vaikka vuorokausirytmi menikin ihan takapuolelleen :)
Sitä seuraavana päivänä mentiin juhlimaan vähän hostsiskon 25-vuotissynttäreitä ja oli tositosi kivaa.
Seuraava eli edellisviikko meni niin että mulla alko soccerissa tryoutit eli karsinnat joukkueisiin. Ne kesti koko viikon mutta perjantaina eikä viime maanantaina ollut koulua koska meidät yllätti kova talvimyrsky tms. Mistä vissiin kärsi suuri osa Yhdysvaltoja. Tuuli siis puhalsi kylmää ja lämpötila tippu nopeesti pakkasen puolelle. Ja kun näähän ei oo millään lailla varautunu jäähän niin tuli paljon kolareita jos et osaa ajaa tai ajaa vähänkin liian lujaa. Siks kaikkia siis suositeltiin pysyyn sisällä. Ja siellä siis oikeesti oli kylmä mut oli nättiä ulkona ku puidenkin oksat oli jäässä ja niin painavia et ne paino alas ja oli katkemaisillaan. Perjantaina menin myös ekaa kertaa kiinalaiseen ravintolaan syömään. Olin nössö enkä maistanut sushia vaikka ois ollu tarjolla. Ens kerralla sit. Ja sain ekaa kertaa avata fortune cookien!!
Tällä viikolla koulua oli tiistaista alkaen ja saatiin sillon kuulla pääsikö joukkueisiin. Pääsin kyllä siihen huonompaan, junior varsity, mutta olenkin vasta aloittelija joten toi on tosi hyvä mulle. Ja ne tytöt on mukavia sielläkin.
Eilen sitten perjantaina mentiin suoraan koulun jälkeen Amalien ja Alanin kanssa metsästään joululahjoja mikä kyl vähän meni pieleen koska sain vaan ehkä 2 lahjaa ostettua... oon tosi huono tässä. Oltiin jollain meille uudella ostarilla jossa oli kanssa kaikki hyvät kaupat. Sain myös onnenpyörästä 10 dollarin lahjakortin johki kenkäkauppaa. Ja näin sen jutun mis on pukki ja lapset menee sen sylii ja kertoo mitä haluaa lahjaks!!:D oisin itekki halunnu mennä mut se makso joku 40 dollaria ku ne otti siin samalla kuvan :( Mutta tänään pitäis ottaa rematch joululahjaostoksien kanssa. Ens postauksen voisin tehdä taas vaikka joulun aikaan ja kuvia tänkin kuukauden ajalta sit sillon :)

2 kommenttia: