sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Nowadays, don't trust anybody

Päivitystä tännekin vähän... Pari viikkoa ilman puhelinta (varastettiin koulussa...) ja kun mulla ei tietokonetta ole mukana täällä niin kaikenlainen yhteydenpito keskeyty vähäks aikaa, pahoittelut siitä.
Ja koska viime postauksesta on aikaa en ees muista mitä oon tehny tänä aikana ku ei oo ollu puhelinta, siks mulla ei oo kuviakaan :/ Mutta muistan että tokavikalla lokakuun viikolla koulussa ei ollut oikeen muuta kun että olin kipeenä ja sit perjantaina kun tulin takas kouluun oli pep rallyn aika ja meijän esitys,jota oltii harjoteltu noin viikko. Koko koulun tanssiryhmät ja drill teamit esitti yhdessa Thrillerin flash mobina. Oli tosi huikee fiilinki ku noin 200 henkilöö esittää sen puolet salin keskellä ja muut yleisön keskellä.
Illalla käytiin taas leffassa minä, Nina ja Rapha. Katottiin uusin versio Carriesta ja mun mielestä se alkuperänen on kyllä parempi ku tää uus koska tähän oli tehty liikaa muutoksia.
Lauantaina autettiin hostmamaa järkkään eräälle naiselle 60v. synttäreitä ja oltiin sitten siellä. Oli hauskaa sillein "sisarusten" kesken minä Amalie ja Alan.
Sunnuntai kului garage salen merkeissä mutta siitä ei tullut oikeen mitään, mutta sitten pimeän tultua lähettiin nuoremmalla porukalla sellaseen "kylään", jossa oli kolme haunted housea, joista käytiin kaikki läpi. Haunted house on siis semmonen talo, jonka läpi meet kirkuen ja juosten, koska siel on ihmisiä palkattu säikäytteleen ja pelotteleen. Teemoina oli ainaki joku teurastamo ja sit yhes oli jotai varmaan mielisairaita lapsia tms. Mut tommonen oli sairaan hauska just ennen halloweenia. Lokakuun vika viikko koulussa oli normaali. Paitsi heti maanantaina ekalla tunnilla mun kännykkä pöllittiin. Samassa luokassa oleva poika,josta oon varma kuka sen otti mutta hän ei yllätys myönnä. Nyt oon si ollu jo kaks viikkoo ilman mun loved onea enkä tuu koskaa saamaa sitä enää takasin... Täällä päin kun poliisikaan ei oikeen suostu tekemään mitään.Mutta torstaina eli halloweenina mentiin trick or treat, eli kiertelee kävellen hirviöiks tai mikskä vaan pukeutuneena. Mä olin vampyyri :D Nähtiin tosi hienosti koristeltuja taloja ja jotkut oli oikeesti panostanu hulluna rahaa koristeisii ja saatiin paljon karkkia syötäväks.
Perjantaina oli vuorossa jonkinmoiset halloween-bileet, mut ei pukeuduttu ku luultiin et kukaan ei pukeutuis, mut oltiin sit ainoot normivaatteissa. Noi oli kyllä suoraansanottuna tosi erilaiset ku meidän pippalot missä oon tottunu oleen. Alle kymmenen ihmistä, ilmasta ruokaa, tanssipeli, vesipallosotaa, amerikkalaiset tanssi hienojen muuvien kaa (:D), ja sitten piilosta ulkosalla. Oisitte nähny meijän ilmeet ku mentii sinne, mut loppujen lopuks oli sitten ihan kivaa. Ja oli niin erilaista. Lauantaina illalla mentiin ekaa kertaa drive-in leffaan. Katottiin kaks leffaa Bad Granpa, joka oli tosi hauska :D menkää kattoon jos se sinne Suomeen tulee. Katottiin myös the Prisoners, joka oli kans tosi hyvä. Mut loppu tyhmästi kesken. Koko kokemus drive-inistä oli hauska, mutta ens kerralla pitää mennä kaks henkilöö/auto, koska takapenkiltä ei nähny oikeen mitään.... Sunnuntaina herättiin taas vähän aikasemmin ja mentiin aamupalalle semmoseen paikkan mis saa syödä niin paljon pannukakkuja,vohveleita, makkaroita, munakkaita tms. Amerikkalaista aamupalaa. Sielta suoraan kirkkoon... ja illalla käytiin taas leffassa ja katottiin 12 years a Slave. Tääkin oli hyvä leffa, jokskin aika "raaka", mutta olihan tää tositapahtumiin perustuva.
Viime viikonloppuna sitten perjantaina sain vihdoin puhelimen nyt lainaan siihe asti et saisin uuden ja oon back in business. Käytiin syömässä ja koko perjantai-illan opettelin käyttää androidia. I miss my iPhone :''(
Lauantaina ajattelin ottaa rennosti mut toi päivä olikin pelkkää duunia. Hostmama muutti koko toimistonsa (sillä on joku sivufirma, suunnittelee/toteuttaa juhlia) ja kannettii koko päivä tavaroita. Illalla nukahti nopee.
Sunnuntai-aamuna normaalisti kirkkoon ja koko loppuilta pelattii semmosta peliä. Kylläpäs kuulosti tylsältä, mutta sai nauraa :D en nyt vaa jaksa selittää pelistä sen enempää...
Eilen maanantaina oli veteraanien päivä ja suunnattiin koulun jälkeen Golden Corral's nimiseen buffetravintolaan. Siellä veteraanit sai ilmasen ruuan ja meistä kaikki pääsi ilmaseks. I served in the U.S. army melkei. Kuolin taas liiasta syömisestä.
Tänään tiistaina oli urheilullisesti tappopäivä kun soccerissa oli juoksupäivä ja tanssissa opeteltiin uutta tanssia joka olikin mulle liian nopeetemponen. Mutta ennen tanssituntia mulle kävi hauska tilanne, näin suomalainen kun oon.
Näin lunchilla saksalaisen vaihtarikaverini ja sen mukana olleet kaverit kysy että oonko mäkin vaihtari. Sit kun yks kuuli et mä oon Suomesta se melkei kiljas:"
Oh really? I love finnish music!" Tuntu tosi hassulta koska yleisestihän sanottuna kukaan ei tiedä semmosesta paikasta kuin Finland. Saatika sitten kun tää tyttö alko laulaa esimerkkinä Erinin Vanhaa sydäntä. Mulla tuli tossa kohtaa kylmänväreet, vaikka ainoo sana jonka se sano oikein oli Vanha sydän.
Ja tässä vielä mun tän hetken biisi jota kuuntelen all the time ja tää on niin sopiva meijän kouluun.

Https://www.youtube.com/watch?v=lgSH3LPfo6g&feature=youtube_gdata_player

Ny måste jag gå till sova. Ensikertaan ;D

2 kommenttia:

 1. Kiva blogi muuten, mutta toi on niin ärsyttävää, että vaihto-oppilaat alkaa kirjottaan puoliks sanoja englanniksi, ihan kuin ei "muistaisi" mitä se suomeksi tarkottaa !:D
  Esim. olin "lunchilla." Se on lounas, jos et muista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah. Mutta se on totta, ehkei ne muistakaan?:o
   Kun asuu ja elää kauemmin kun kahden viikon ajan eri kielen ympäroimänä, tottakai siinä alkaa unohtaan sanoja. Tai sitten jotkut on vaan laiskoja, että ajattelee et kaikki tietää mitä ne sanat tarkottaa niin miks turhaan kirjottaa suomen pitkiä sanoja.. Tai niinkun mä, musta alkaa tuntuu että sanojen merkitys muuttuu. Siihen voi olla monia syitä...

   Poista