torstai 20. kesäkuuta 2013

I got a point

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/8296451/?claim=dqbqmvwhbga">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>
Yhyy en jaksa odottaa :D mulla on 

.. päivää jäljellä. Eli vielä melkein 2kk. No mutta aika menee varmasti LIIAN nopeasti. 

Sain pari päivää sitten "oikeat" isäntäperhetiedot. Niissä kerrottiin esim. Perheenjäsenet, joita mulla tulee olemaan kolme; hostmom, 25-vuotias hostsisko ja toinen vaihtari Tanskasta, joka on mua vuoden nuorempi!:) ja pikkukoira xd Kuulostaa hyvältä!

Tiedoissa ei vielä paljoa tietoa saanut muutakuin perheen harrastuksista ja koulun sain myös tietää! Menen melkein 2000 oppilaan high schooliin. Aika iso muutos jos vertaa nykyiseen kouluuni, jossa on noin 850(?) oppilasta silloin kun abitkin ovat paikalla xd. Harrastusmahdollisuudet ja kurssivaihtoehdot olivat aika laajat mitä netistä sain selville. 

Perheen harrastuksiin kuuluu kokkailu, fitness ja tanssi. Itsekin olen tanssia harrastanut melkein kolme vuotta, mutta jonka lopetin nilkkaturman jälkeen. Paluu piti tulla mutta ehkä saan sen aikaseks vaikka ens vuoden aikana :o Lähetin jo hostperheelle ensimmäisen sähköpostiviestin,mutten ole vielä saanut vastausta. Sieltä tulee sitten varmaan vähän enemmän tietoa mm. naapurustosta ja säästä tms. :D


En JAKSA odottaa. Mut koulu siis alkaa kai 26.8. ja kone nousee siis (näillä näkymin) 14.8. ensin kohti Lontoo-heathrowia, jossa noin 8 tunnin odotteluaika ja sitä kautta kohti JFK ta, jossa 3- päivän soft landibg camp New Yorkissa (city of my dreams<3)


Mutta näin lopuksi hyvää juhannusta kaikille ja multa saa kysyä mitä vaan/ ehdottaa postausaiheita tms. :)

4 kommenttia:

 1. heh oltiin joskus samasssa valmennustilaisuudes tampereella! :D Ja vähän kivalta kuulostaa toi sun perhe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa vähä kiva xd ooks siis kans lähös vaihtoo expon kautta?:)
   Ja niihän se kuulostaaki, en oo vielä ehtiny vaan oikeen tutustuun paremmi:(

   Poista
 2. Vähänkö hienoo! Ehkä jopa nähään ;-)

  Kiva ulkoasu!

  janina-in-usa.blogspot.fi

  VastaaPoista