torstai 18. heinäkuuta 2013

ONE MONTH

moikka taas :D enpä ole paljoa jaksanut tännekään loman hurjasta vilskeestä kirjoitella. kesätöitä tein pariviikkoa ja muuten olen vain mökkeillyt vähän ja muuten vaan chillaillut. Nyt alkaa vaihtovuosi hurjaa vauhtia rynnistää kohti sillä mun lähtöpäivä varmistui 17.8. ja siihen on TASAN 30 PÄIVÄÄ. Nyt pelottaa :S Päädyin myös vihdoinkin vaihtamaan blogini nimen, joka on ollut aikeissa jo siitä lähtien kun sain sijoitustiedot :D
Host momin kanssa olen pari sähköpostiviestiä kerinnyt vaihtamaan ja kovasti siellä puolen lätäkköä myös odotellaan! Tosi kiva se on kuulla kun itekin en jaksais enää oottaa.. lisäsin myös tulevan tanskalaisen host siskoni facebookissa kaveriksi ja hän vaikuttaa myös todella kivalta :)
Oon nyt myös alkanut miettimään pakkailua ja sitä mitä veisi tuliaiksi. Siinä kohtaa alkaa kyllä lyömään vähän tyhjää kun en tiedä mitä keksisin perheelle tuliaisiksi... Harrastavat kuulemma kokkailua ja tanssia eli olisko ehkä hyvä joku suomalaisesta ruoasta kertova keittokirja ja... äh en keksi yhtään mitään :D (ehdotuksia otetaan vastaan, koiralle saattaisinkin keksiä jotain...) Oon aina ollu tosi huono lahjojen ostossa :D
Mut muuten pakkaamisessa ja muussa oon pääätynyt siihen että otan ehkä
pari kappaletta jokaista vaatetta ja ostan Jenkeistä si lisää...:) Saisin kyllä ottaa kaks laukkua jotka molemmat saa painaa 23kg eli yhteensä 46kg mukaan mutta käytän tätä si hyväkseni palatessa ;)

Onko muuten kukaan, joka lähdössä vaihtoon tänä vuonna, niin ajatellut lähteä vaihtojärjestön matkoille? kuten mitä ICES:llä on ainakin Hawaijille (haluan:0!!) ja jotain tommosia. Olis ainakin omasta mielestäni jotain käsittämättön ihanaa eli ei varmaan omalla kohdallani budjetti anna periks mutta aina saa unelmoida...


Ja vielä lopuksi jos tätä kukaan edes lukee ja uskaltaa kommentoida:D niin saa auttaa mua tässä enne vaihtoon lähtöä. Oon siis tässä viimeset 10 vuotta koittanu päättää että tahdonko olla luonnolisen hiusvärini mukaan blondi vai silmiini sopiva brunette?

8 kommenttia:

 1. Mäki meen texasiin ja mullaki on tanskalainen host-sisko! Itelläki muute hirvee pähkäily noitte tuliaisten kanssa, mut enköhä mä jotain keksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cool!:) mihin päin Teksasia oot menossa ja koska sul on lähtö? ja tää miettiminen on ärsyttävää kun en ees hirveesti tiiä tosta mun perheestä et mistä ne tykkäis :/ muiden blogien perusteella oon kyl ostanu juustohöylän :D ja fiskarsin sakset ja vien jotai suomi aiheisia kirjoja ja jotai karkkeja :)

   Poista
 2. Kävin ite eilen ostamassa vähän tuliaisia :-) Mun hostäiti kerto että se kokkaa suunnilleen joka päivä kotiruokaa, niin kävin ostamassa kirjan "The food and cooking of Finland". Tuossa on just tosi kivoja perinteisten ruokien ohjeita ja myös kerrottu vähän Suomesta. :-) Ja ohjeissa on ne mitat kerrottu eri tavoin, esim. grammoina ja kuppeina niin on helppo myös Jenkeissä käyttää! Tykästyin ite tähän kirjaan, nii tässä ois sullekin yks idea jos haluat kokkikirjaa viiä :-)

  Muuten ite oon nyt ostanut sen Tatun ja Patun This is Finland -kirjan, vanhemmille ja lapsille muumimukit ja lapsille vielä semmoset muumikulhot :-) Vanhemmille aattelin vielä ostaa marimekon pyyhkeet ja kaikille yhteiseksi vien ainakin salmiakkia ja suklaata :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tommonen suomalaisen ruuan keittokirja ois kyllä hyvä kun perhe tykkää kai kokkailla just paljon :) ja hyvältä kuulostaa noi sun tuliaiset :)

   Poista
 3. Heippa! Ooksä saanu jotain noista matkoista tietoa? Mullaki on ICES mutta en oo saanu ku jonku lipareen mis oli jotain sääntöjä ja yleisjuttuja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo saanu mut löysin facebookin ices vaihtareiden ryhmästä linkin sivulle mis oli niitä matkoja :) http://belousa.com mut tonnee vissiin tarvii käyttäjätunnuksen ja se millä pääsin tonne on varmaan vanhentunu :/ mutta mulki on annettu vaa semmonen nippu sääntöjä ja muuta tolta järjestöltä :)

   Poista
 4. Salmiakkia, suomalaista kahvia (sielä on kuulemma aika pahaa ja laimeeta sumppia), ruisleipää, joku tai oikeestaan oisit voinu viiä salmaripullon mut en oo täysikänen joten not ja ruuatki varmaan jää tulliin... Joku suomalainen ruokakirja. Muumijuttuja.

  VastaaPoista