sunnuntai 22. syyskuuta 2013

5viikkootakana

First vähä kuvia:Kuukauden jälkeen ensimmäinen kahvi; tai siis joku latte
Tää on se kuuluisa Six Flags huvipuiston vuoristorata, joka saatiin uudelleen avattua kuolemantapauksen jälkeen. Tonne soon!
KeilaamassaFirst pep rally (eli siis school spiritin kohotus koululla ennen päivän football peliä). Siinä koulun cheerleadereita esiintymässä ja taustalla valkosissa football pelaajia ;)


hei taas viikko meni.. 
Arkipäivät on ollu vieläki aika samanlaisia; herään, meen kouluun ja tuun takas kotiin. Ei sen enempää paitsi kerran käytiin taas snowconeilla :D Ite otin semmosen jonka nimi oli gummy bear, mutta hostveljen tyttöystävä otti semmosen punasen sotkun, jonka päällä oli suolakurkkuja?!!!! Maistoin ja hyi elvetten se oli pahaa :D 
Viime lauantaina käytiin kattoon Insidious2 leffateatterissa ja sitä enne katottiin se ykkönen hostveljen luona. Toi kakkonen oli enemmän hauska kun puolet salista nauraa toisille kun ne meinaa itkee kauhusta ja kiljuu siellä :D 
Koulussa alkaa menee ihan ok ja alotettiin treenaaminen jalkapallossakin. Eka päivä treenatessa ei ollut niin paha kun vähän laiskottelin .. Mutta toisen päivän jälkeen oli kiva tunne ympäri kroppaa kun oltiin tehty ns. "suicidee" eli juostu tietty matka, palattu takasin ja sitten taas juostiin vähän pidemmälle. Plus kisattiin toisiamme vastaan laskuvarjo kiinni lanteilla ja lankutettii. Oivoi se tunne kun toi oli ohi :D Testejä on ollu ja ne on menny vähän niin ja näin. 6 weeks gradet oli kyllä ihan ok. Tanssista tuli täys 100!
 
Muuten sitten ollaan päästy tekeen jotain viikonloppusin; keilattu kerran, ajeltu ja syöty. LIIKAA. Täällä kun meet keilaan ei ainakaan tuu kiire; 2 tuntia aikaa ja siinä kerkee syömään ja nukahtaan kun ei jaksa enää keilata :D Ja ajelua on tullut paljon kun on pitäny käydä Fort Worthin puollella ja vaikka se kaupunki on lähellä täällä pitkät välimatkat ja ruuhkat ei auta asiaa. Mutta kivaa on ollut! Ja tällä viikolla syöminen on ollu aika hullua. En ees kehtaa sanoo missä kaikkialla ollaan syöty...:D Paitsi tässä kuva suklaaputouksesta, johon sai dipata mansikoita ja kaikkee ihanaa!
Ja tässä strawberry-banana-pancake jonka tilasin ihopissa... omnom
 
Tänään pitäis vielä mennä kirkkoon(?) ja ehkä ikeaan kun ei sinne asti päästy vaikka piti :D 
Koitan saada ehkä enemmän tekstiä yms tuleen kun saan itteni oleen vähä aktiivisempi:)

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

boomkah

iohoo :o tajusin tässä vähän aika sitten että mähän oon ollu täällä kohta jo kuukauden :o Periaatteessa tuntuu, että aika ois menny nopeesti mutta toisaalta tuntuu että siitä ois ikuisuus kun
näin kaverit suomessa tai olin ees soft landingilla nycissä.. 
Vielä en kumminkaan puhu 10+ enkkua tai nää unia englanniks. Välillä tuntuu etten ois kehittyny yhtään tänä aikana mitä oon täällä ollut, mutta koulussa alkaa kumminkin olla helpompaa ja uskallan avata suuni vaikkei oliskaa mitään tärkeetä asiaa. Englannin kieleen liittyen; miks mä en tienny mikä pilli on englanniks? Koska tänään lunchilla yks tyttö kysy "Can you please get me a straw?" En ollu varma et oks se pilli, mut epäilin niin kun se oli just saanu pillimehun (ilman pilliä) ja kysyin et onks se se millä
imetää tota? Ja si sitten toinen tyttö alko ihmetteleen eikö meillä Suomessa oo pillejä/enkö mä tiiä mikä se on :DD 
 Ja kaiken lisäks alan jo amerikkalaismaisesti jo pyytään anteeks ja excuse me kun ees hipasen jotain. Tänäänkin fysiikan tunnilla pyysin anteeks kun en huomannu et yks jätkä oli mun takana tulos pistää kirjaa mun jälkee hyllyy enkä huomannu sitä ni pyysin anteeks ku pistin sen oven kii. Ei oo iso asia mut jännä :D
Koulussa muutenkin huomaa varmaan helpoiten sen, että alkaa sopeutua. Koulussa mun ei enää tarvii kysellä joka toiselta et missä tää ja tää luokka on ja en oo eksyny enää pitkään aikaan(:D), tai en enää sekoile ruokajonossa ku en tajua mitä mun pitää maksaa ja mitä ei. Hankalin asia mikä ei vieläkään suju on se, kun pitäis saada selvää joidenkin vahvasta teksas-aksentista joka on vielä vaikeempaa kun siihen lisää afroamerikkalais-sanaston, joka on VAIKEETA. 
Tällä viikolla meil "alko" soccer treenit, mutta mä en tietysti alottanu vielä. En oo tehny jotain muistitestiä nii mua ei pääsestä treenaa. Ehkä si vissii ens viikolla, ja tää viikko katellaa ku muut treenaa kauheessa paahteessa. 
Hip hopissa päästiin esittään meidän tanssi esitys Party in the usa. Olin nii jännittyny mutta kai se iha hyvi meni ku saatiin tänäänki kehuja yheltä ryhmäläiseltä jonka kaa tehtii työtä. Nyt siis tehtävän oli Hannah Montana tyylisesti tehdä tanssi ihmisen luista.... :D Joudutaan myös opetteleen noi kokeesee. Mutta tykkään noista tunneista muuten ja tanssitaa just tanssia will.i.am:in Geekin' biisii :)
Kuulumisista muuten sen verran, että tää viime viikko ei oo oollu mitenkään toiminnantäyteinen. Ollaan suurimmaks osaks oltu vaan kotona. Käyn muuten tän perheen kanssa joka sunnuntai kirkossa. Different. Youth church tosin missä kävin ekaa kertaa viime sunnuntaina oli oikeesti kivaa. Siellä vaihdoin myös ekaa kertaa numeroita jonkun muun ku hostperheen jäsenen kanssa!!!
Ennen tota kirkkoo viime sunnuntaina skypetin ekaa kertaa täältä. Oli outo kokemus sinänsä koska en ikinä
ajatellu mite outoo se tulee olee ku oon "yksin" toisella puolella maailmaa ja katon videopuhelun kautta rakkaita ihmisiä joita en tuu näkee pitkää aikaa paikassa jossa oon ollu miljoonia kertoja ja ny en oo siä kaikkien kanssa. Weird.
Mutta tässä nämä fiilikset tällä kertaa. Pitäi varm postaa useemmi ja ottaa enemmän kuvia... 
Bye<3

pikku suklaakeksejä. en tajuu miks minikoossa
oi namms snowcones. mun oli strawberry-kiwi tässä edessä
muistin vasta vähän aika sitten että mähän ostin mukaani suomenlipun ja nyt vasta sain sen laitettua esille..:)
sunrise in texas
good friends are like diamonds
precious but hard to find

maanantai 2. syyskuuta 2013

school o mas otra

Hola mis amigas!
En ees muista mitä kaikkee on tapahtunu sen jälkee kun viimeks postasin. Mutta koulu alkoi ja saatiin schedulet valmiiks ja tiedän jo nyt, että jos jatkan tällä lukkarilla, tuun oleen niin kuollut joka päivän jälkeen :D mun aineita on
Us history, algebra, fysiikka....englanti, kuvis, soccer (5 päivää viikossa reenit) ja hip hop dance jota 2-3 kertaa viikossa. Kesäkunto tai kuolema!
Mutta koulu siis alkoi ja tää eka viikko oli aika easy. Useimmilla tunneilla tehtiin ehkä 60min/90min jotain töitä(fysiikassa en tajunnu mitään mitä puhuttii ja olin iha ulapalla niinku historiassaki) ja loput tunnista istuttii hiljaa (melkei) ja ootettiin että kello soi.Soccer tunneilla ehdin tutustuaki vähän enemmän ihmisiin kun istuttiin pukkareilla. Sain opettaa tytöille myös kaunista suomen kieltä. Nyt tiiänkin mitä aiotaan huutaa vastustajille eikä ne ees tajua...:D Näin sain myös lunch seuraa eikä tarvii istua yksin tai vessassa.. Ja tästä pääsenkin siihen, kuinka seuraavan kerran oon onnellinen kun saan koulussa ilmasen ja hyvän ruuan. Oikeesti, tähän verrattuna TAMPEREEN ATERIA<3 
Hip hop dance tunnilla meille annettiin tehtäväks valita pari ja kappale, joka kuvastaa teitä molempia. Ja mikä parasta tehdä siihen koreografia. Valittiin hostsiskon kanssa party in the usa koska se nyt on aika hauska meijan tilanteesee xd plus meija pitää esittää se ens keskiviikkona.. Toivottavasti ei koko luokalle.
Koulun lisäks ollaa aika lailla vaa chillailtu minä, mun hostsisko ja 2 muuta vaihtaria meillä ja hostsiskon/veljen kanssa. Perjantaina oli myös eka football game jota käytiin kattoon. Jee Eagles won ylivoimasesti!! Hyvä me :D
Tänään käytiin isossa beauty supply centerissä,missä oli kaikkee kauneuteen liittyvää jalkarasvoista peruukkeihin (joita oli varmaa citymarketillinen) halpahallin hinnoilla. En kyl ostanu melki mitää.. Käytiin myös Fort Worthin puolella uimassa, ja elokuvissa The Butler, joka oli itseasiassa aika hyvä. Sopivasti hauska ja tositapahtumiin perustuva(?:0).
Huomenna ois tarkotus pitää lomaa koulusta koska labor day (jej!) ja mennä ehkä keilaan ja syödä kunnon barbeque texas style. 
laav juu alla
en tiiä näkyykö tästä paljoo, mutta koulupuvun takia joudun laittaa poolopaidan kouluu
my little work of art
sunset
sitting in the locker room
koska tylsää
after first dance practise! was goooood

me ja tytöt football gamessa