perjantai 9. elokuuta 2013

8 päivää

Laskurini mukaan mulla on noin 8 päivää ja 7 tuntia kun kone nousee Helsinki-Vantaan lentokentältä kohti lontoota ja sitä kautta New Yorkiin. Häh? Sen kunniaks haluanki muistella tätä liian nopeesti mennyttä kesää ..
Tää on varmaa ensimmäisiä kuvia kesälomalta. Oon viisumihaastattelussa Helsingissä, joka olikin iisimpi mitä odotin. Sää oli kyllä aika huono
Samana päivänä kun olin menossa lahteen isovanhemmilleni sain sijoitustiedot! Muistan ton hetken niin hyvin ja koko loppumatkan (vähintään) en ollut muutakuin hymy korvissa.
Mun kaksiviikkoisen kesätyön loppumisen kunniaks päätin ottaa kauniin kuvan kavereilleni, jotka vielä varmaan nukkuivat, kuinka aamujonneilin että jaksan viimeisin työpäivän!:D (tästä tuli paha tapa koko loppukesäksi...)
Koko kesä tuli mökkeiltyä ja hämärässä sai kauniita kuvia (muistatte mun sipulihiukset jotka tän näki)
ei tästä sen enempää.
nää kolme edellistä kuvaa on Jämiltä, missä oltiin tyttöporukalla pari päivää. Upeita maisemia ja loppujen lopuks nukuttiin 8 tyttöö yhdessä pienessä asuntovaunussa :D
Oltiin myös tyttöjen kans töissä Puntalarockissa. \,,/
Olin jopa maailmanpyörässä Tampereella. jee
Sitten oon kerenny mökkeilee ja uimaan kavereiden kans ja eläny aika lailla hetkessä.


Nää viimeset kahdeksan päivää on puoliks buukattu. Tänään kaverin läksiäiset, joka lähtee vaihtoon Argentiinaan ja huomenna toisen kaverin ennakkokesäsynttärit. Täysikäsyys<3 Ens viikolla ei muuten oo mitään paitsi viimeistä saunailtaa ja sitten parhaat tulee saattaan mua ja viettään viimeset hetket mun kans yöks hotelliin ja siitä sitten lauantaina 17.8. kone nousee ja se on so long! 

mennyttä kesää, en saanutkaan.. ja milli jatkais

2 kommenttia:

  1. ja milli jatkaa!! ..en saanutkaan pesäää XDD äää voi tiina :cc <333333

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitäis oikeesti levyttää toi biisi :DDDD iha sairaa hyvät sanat.... :D

      Poista